Om oss

På Businesscredit.se tror vi att kunskap är nyckeln till framgångsrikt företagande. Vår mission är att förse företagare med klara och koncisa insikter om företagsfinansiering, så att de kan navigera i ekonomins komplexa landskap med förtroende.

Anna Lindström
Med över ett decennium av erfarenhet inom finansvärlden, är Anna kärnan bakom mycket av det innehåll du ser på Businesscredit.se. Hon har en passion för att bryta ner komplexa finansiella begrepp till begriplig information. Utanför arbetet är Anna en ivrig läsare och älskar att tillbringa tid i naturen.

Johan Eriksson
Johan bringar med sig en bakgrund inom digital marknadsföring och teknologi. Hans fokus ligger på att säkerställa att Businesscredit.se är lättillgängligt och användarvänligt för alla besökare. När han inte dyker djupt ner i de senaste SEO-trenderna, kan du hitta Johan på en cykelbana eller experimentera i köket.

Tillsammans bildar Anna och Johan ett dynamiskt team, dedikerade till att ge dig den bästa möjliga resursen för allt som rör företagsfinansiering. Välkommen till vår community.